Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Som dobitý, povedal Rytmus Marpovi v šatni. Ustál neskutočné bomby
Zdielať na

Som dobitý, povedal Rytmus Marpovi v šatni. Ustál neskutočné bomby

Archívna reportáž

Dlhoočakávaný duel sa skončil. Raperi Marpo a Rytmus nastúpili proti sebe v zápase podľa pravidiel profesionálneho boxu. Galavečer v pražskej O2 Aréne sledovalo 17 tisíc divákov.

Čerešničkou na torte v pražskej O2 Aréne bol duel raperov Rytmusa s Marpom. Český raper podľa očakávní ovládol celý zápas, v druhom kole poslal hneď trikrát svojho soka zo Slovenska na zem.

​Rytmus ale ukázal značnú dávku odolnosti a postavil sa na nohy. Marpo vyhral po šiestich kolách na body. Zápas skončil 3:0.

"Ustál neskutočné bomby, chcem mu vzdať hold," povedal v ringu Otakar Petřina. Mal pocit, že atmosférou ide o majstrovstvá sveta v hokeji. 

"Povedal som si, že to nevzdám," doplnil súpera Rytmus. Po zápase zavítal do šatne Marpa, pogratuloval mu a povedal, že je dobitý.

Rytmus sa na zápas pripravoval takmer rok a bral to skutočne poctivo. Piloval techniky a nepochybne bol tento zápas jeho vrcholom v boxe, ktorému sa venuje tri roky.

​Marpovi ring nie je cudzí.

Okrem hudobnej kariéry sa aktívne venoval aj thajskému boxu, v ktorom dosiahol slušné úspechy.

Pýši sa titulom vicemajstra Českej republiky. 

Rytmus si plní sny a to nielen športové. Vlani na Vianoce vystúpil pvýkrát vytúpil s orchestrom. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie