Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nečakaná smrť slovenského hokejistu. Vo veku 21 rokov zomrel Kristián Lunter
Zdielať na

Nečakaná smrť slovenského hokejistu. Vo veku 21 rokov zomrel Kristián Lunter

Zdroj: Facebook

BRATISLAVA / Mladý život hokejového talentu, útočníka Kristiána Luntera vyhasol. Stalo sa to v nedeľu večer. Kristián bol hráč prvoligového Prešova a odchovancom HKM Zvolen. O jeho náhlej smrti informoval samotný klub.

Smrť Kristiána prišla náhle a nečakane. Tragédia zasiahla nie len jeho rodinu a kamarátov, ale i hokejových spoluhráčov. O jeho smrti informoval aj klub HKM Zvolen, ktorého bol odchovancom.

"Obrovská tragédia zasiahla zvolenskú hokejovú rodinu. Vo veku 21 rokov nás v nedeľu večer nečakane navždy opustil Kristián Lunter, odchovanec nášho klubu a v aktuálnej sezóne hráč prvoligového Prešova. Vyhasol život šikovného mladého chlapca, dobrého spoluhráča a najmä priateľa. Všetkým pozostalým týmto vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Kiko, odpočívaj v pokoji," napísal HKM Zvolen na svojej facebookovej stránke. 

Kristián ešte v piatok absolvoval duel St. Nicolaus I. ligy na ľade Michaloviec. Kristián Lunter bol odchovancom HKM Zvolen, za ktorý v sezóne 2017/2018 absolvoval dve stretnutia v Tipsport lige. V minulosti jeden súťažný ročník absolvoval v juniorke Komety Brno.

Pozrite si smútočnú spomienku na hokejistov:

Najčítanejšie