Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
KALENDÁR 2012: Očarujúca Daniela Hantuchová
Zdielať na

KALENDÁR 2012: Očarujúca Daniela Hantuchová

Daniela Hantuchová je výborná tenistka a krásna mladá žena. Je úspešná, ale nemyslí len na seba. V Bratislave pokrstila svoj kalendár pre budúci rok. Výťažok z jeho predaja poputuje na charitatívne účely.

Kalendár pre rok 2012, ktorý s Danielou "spáchal" fotograf Lukáš Kimlička, je v podaní slovenskej tenistky už druhým. Ten prvý jej dodal ešte väčšiu chuť do práce. Daniela o tom vraví: "Prvý mal naozaj veľký úspech, či v Amerike, či hlavne v Japonsku, v celej Ázii, v týchto krajinách sa predával veľmi dobre. To bola veľká motivácia ten ďalší spraviť ešte lepší."

Daniela je v kalendári ako žena mnohých tvárí, fotografie vznikali v Monaku. Zisk z predaja vydareného diela poputuje na konto Nadácie Daniely Hantuchovej, ktorá už šesť rokov pomáha HIV pozitívnym deťom v Kambodži. "Toto fotenie je úplne iné v porovnaní s tými, ktoré obyčajne robím. Pretože viem, že všetok ten čas a námaha sú použité správnym smerom a všetci sme si to užívali v tom zmysle, že sme vedeli, že to robíme pre správnu vec. A preto si myslím, že sa to aj odráža na tých fotkách," ponúka svoj pohľad na vec 24. tenistka sveta.

Slovenskí fanúšikovia, ktorých Daniela okrem tenisového umenia očarila aj ako žena, nebudú mať cestu za jej budúcoročným kalendárom vôbec zložitú. "Bude sa predávať v kníhkupectvách, ale samozrejme fanúšikovia si ho môžu objednať aj na mojej stránke www.danielahantuchova.com."

Hantuchová_Daniela_s kalendárom

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie