Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Novak Djokovič by sa uživil aj ako futbalista, pozrite sa
Zdielať na

Novak Djokovič by sa uživil aj ako futbalista, pozrite sa

Minulú stredu bavil Novak Djokovič Bratislavu na tenisovej exhibícii a počas víkendu v Brazílii ukázal, že by sa nestratil ani ako futbalista.

Diváci vydržali sedieť 4 hodiny

Víťaz nedávno skončeného koncoročného výberového šampionátu v Londýne bol z podujatia v Bratislave nadšený. "Atmosféra bola skvelá. Už som tu hral v minulosti proti Dominikovi na turnaji aj v Davisovom pohári a vedel som, čo ma tu čaká. Slovensko má veľkú tenisovú tradíciu. Tešil som sa sem, môj tréner Marián v tom zohral veľkú úlohu. Na kurte sme strávili takmer štyri hodiny a to hovorí za všetko, ako sme si to užívali. Už som bol na mnohých exhibičných akciách, ale ešte som nezažil, aby diváci zostali v hľadisku tak dlho,“ dodal Novak Djokovič.

Budem si vychutnávať každú minútu

Srbský tenista sa po exhibícii v Bratislave presunul do brazílskeho Ria de Janeiro a v nedeľu nastúpil po boku krajana Dejana Petkoviča a bývalých brazílskych hviezd Romária, Cafúa, Bebeta či Zica vo futbalovom stretnutí legiend.

Bol to predzápas súboja brazílskej ligy Fluminense - Cruzeiro. "Som šťastný, že dostanem možnosť hrať na veľkom štadióne s brazílskymi futbalovými hviezdami. Brazília je úspešnou futbalovou krajinou, futbal je v nej národný šport. Milujem futbal. Nie som v ňom dobrý, ale budem sa snažiť vychutnávať si každú minútu na ihrisku po boku týchto slávnych mien," uviedol na svojom webe Djokovič.

Exhibíciou otvorili kurt

Svetová tenisová jednotka je v Brazílii od piatka. V prvý deň návštevy Srb s niekdajšou svetovou jednotkou Gustavovm Kuertenom slávnostne otvorili antukový kurt vo favele Rocinha v Riu de Janeiro.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články