Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rafael Nadal (26) je na tom zle už aj psychicky...
Zdielať na

Rafael Nadal (26) je na tom zle už aj psychicky...

Vyhrá Rafael Nadal US Open alebo skončí s kariérou? Ak by na to stávkové kancelárie vypísali kurzy, nižší by určite bol na Nadalové zbohom tenisu.

Nadal: Je to frustrujúce

Zdravotné problémy Rafaela Nadala totiž nemajú konca. Tie dokonca tretieho hráča sveta pripravili aj o obhajobu zlata na olympiáde aj titulov z turnajov v Toronte a Cincinnati.  Po doterajšej liečbe navyše nenastalo žiadne výraznejšie zlepšenie a čoraz častejšie sa hovorí o tom, že Španiel bude musieť absolvovať operáciu.

A tak poriadne dostáva zabrať aj jeho psychika. "Koleno má stále bolí. Je to frustrujúce," povedal tenista. Jeho návrat na kurty je naplánovaný na 14. september, no ani sám tenista nevie, kedy to vlastne bude. "Určite nie skôr, než to bude úplne v poriadku. Na rebríčku mi nezáleží," vysvetlil.

Podrobí sa ďalším testom

Odborníci varujú, že Nadalov problém s kolenom je len špička ľadovca. A Španiel môže doplatiť na to, že mu vďaka jeho výbušnému a silovému tenisu pribúdali malé zranenia, ktoré často ignoroval.

Najnovšia diagnóza hovorí o Hoffovom syndróme, zjednodušene povedané o opuchu okolo jabĺčka. Čo s tým, to by mali na budúci týždeň odhaliť špeciálne testy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie