Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tenistka Šarapovová (25) má vlastné cukríky za 4 €
Zdielať na

Tenistka Šarapovová (25) má vlastné cukríky za 4 €

Ďalší rozmer jej biznisu. Ruská tenistka Maria Šarapovová (25) nedokázala nájsť na trhu cukríky, ktoré by boli podľa jej gusta. A preto sa rozhodla, že si dá vyrobiť vlastné.

Teraz ich ponúka milovníkom sladkostí na celom svete pod značkou Sugarpova. Zastrešuje ju maloobchodný predajca špecializujúci sa na sladkosti a darčeky It´Sugar. Kolekciu s dvanástimi príchuťami predstavili v pondelok na newyorskej Piatej avenue.

Balíček pier za 4 €

Cukríky sviežich chutí, farieb a tvarov vrátane tenisových loptičiek by sa mali dostať aj do izbových minibarov vo vybraných hoteloch. Dajú sa objednať tiež cez internet. Balenie s rovnako variabilným logom v tvare odtlačku pier sa predáva za približne päť dolárov (4 eurá).

"Do práce na Sugarpova som dala veľa lásky. Moje tenisové a obchodné povinnosti ma nútia cestovať po celom svete a ja som zistila, že mi chýba niečo sladké pod zub. V obchode som ale nič zaujímavé nenašla, preto som sa rozhodla, že sama vytvorím niečo, čo by chutilo dievčatám, ako som ja. Nemôžem sa dočkať chvíle, keď sa budem môcť o cukríky podeliť s ostatnými milovníkmi sladkostí," cituje stránka wtatennis.com držiteľku kariérneho Grand Slamu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita

Súvisiace články