Polojasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Woods na US Open predčasne dohral
Zdielať na

Woods na US Open predčasne dohral

Zdroj: sita - Návrat Tigera Woodsa

Po druhom dni golfového turnaja PGA Championship, ktorý je štvrtým major turnajom v sezóne, už nie je v hre Tiger Woods.

Štvornásobný víťaz tohto turnaja neprešiel po prvýkrát cutom na tomto turnaji a tak po dvoch kolách dohral. Bývalý najlepší golfista sveta absolvoval druhé kolo na 73 úderov, čo bolo o 4 menej ako vo štvrtok. Na postup by však v súčte potreboval o 6 úderov menej. "Potvrdil som si, že dokážem loptičku trafiť tak, ako je treba. Bohužiaľ sa mi to nepodarilo toľkokrát, aby to stačilo na postup," skonštatoval viditeľne sklamaný a unavený Woods a pokračoval: "Druhý deň som sa cítil výrazne lepšie, ale keď sa pozriem na výsledok, nemohlo to dopadnúť dobre. Triafal som často bunker, zahral so do vody, nedostal som loptičku na green."

Ďalším Woodsovym vystúpením by mal novembrový turnaj Australian Open. "Snažím sa niektoré veci zmeniť, na všetko si zvykám. Samozrejme sa necítim teraz dobre, keď som neprešiel cutom. Som sklamaný, je to krok späť v mojej kariére. No na druhej strane som sa cítil dobre, som zdravý a to je krok vpred. Je to pre mňa veľké povzbudenie do ďalšieho tréningu," dodal Woods.