Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
KO Vémolovi napodobnil trénera a mentora Végha: Pribudnú benefity, priznal Krištofič
Zdielať na

KO Vémolovi napodobnil trénera a mentora Végha: Pribudnú benefity, priznal Krištofič

BRATISLAVA / Začínal s futbalom, hrával hokejbal a skončil v klietke, kde po Vianociach porazil v Oktagone Karlosa Vémolu. Samuel Pirát Krištofič hovoril v Štúdiu JOJ 24 aj o tom, že porazil českú MMA hviezdu.

"Odkedy som v roku 2017 vyhral výzvu, začal ma spochybňovať a vznikla rivalita," opísal Slovák. "Hlavne v deň zápasu ráno na mňa Vémola pôsobil nesvoj, cez deň sa už doplnil," povedal Krištofič v JOJ 24. Jeho koučom a mentorom je práve Attila Végh.

Príprava na súboj trvala desať týždňov a bola predovšetkým o wrestlingu. Ako opísal Krištofič pražský súboj? "On rozhadzuje rukami a môj standupový tréner Boris Topčič vymyslel, že v zápase nebudem ustupovať a vracať mu kontra údery. Budem prebíjať predným hákom a zadným crossom," povedal.

"Všetci doterajší súperi mu cúvali a on využil ich nestabilitu. Všetci mu to zjednodušili. Ja som ostával v strede oktagonu, nedostať sa chrbtom na klietku a nedovolil som mu dotlačiť ma na klietku," opísal Samuel Pirát Krištofič.

Keď Atilla Végh v roku 2019 zdolal Karlosa Vémolu, nasledoval raketový vzostup Slováka. Zmenil sa život aj Krištofičovi? "To ukáže čas, pribudli mi aktivity, zavolali si ma do Jojky," zasmial sa. "Môj život je teraz dcéra a žena, ale pribudnú benefity," priblížil.

Čo čaká Krištofiča v roku 2014? Dozviete sa vo videu.

Súvisiace články

Najčítanejšie