Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vlhová má za sebou famóznu sezónu. Chce spoznať svoje limity
Zdielať na

Vlhová má za sebou famóznu sezónu. Chce spoznať svoje limity

SOLDEU / Petra Vlhová má za sebou fantastickú sezónu. Do svetovej špičky sa zaradila nielen v slalome, ale už aj v obrovskom slalome. No a teraz ju čaká hľadanie vlastných limitov.

Majsterka sveta a 14 pódiových umiestnení vo Svetovom pohári. Tieto výsledky práve skončenej sezóny ale nie sú pre Petru Vlhovú kariérnym maximom. Jej potenciál siaha ešte ďalej, určite k malým glóbusom v obrovskom slalome, aj slalome.

"Možno som začala trošku neskôr vyhrávať, ale všetko má svoj čas a veľmi som šťastná, že konečne v tom obrovskom slalome som dokázala spraviť malý krôčik a nakoniec som sa rozlúčila skvelým tretím miestom, druhé celkovo, takže myslím si, že je to niečo úžasné," ohodnotila svoju sezónu Petra. 

Asi najväčšou zmenou, akou Petra Vlhová v tejto sezóne prešla, spôsobilo jej sebavedomie. Počas pretekov z nej srší neochvejná istota.

A svoje drobné nedostatky si bude Petra pred novou sezónou dávať do poriadku opäť v spolupráci s talianskym trénerom Liviom Magonim, ktorý jej pomohol otvoriť si dvere medzi svetovú elitu.

Pozrite si rozhovor s Petrou Vlhovou: 

Súvisiace články