Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Atletickú jednotku Tótha najviac potešil darček od fanúšika
Zdielať na

Atletickú jednotku Tótha najviac potešil darček od fanúšika

BRATISLAVA / Slovenským atlétom roka sa už štvrtýkrát v rade a celkovo piaty raz stal Matej Tóth. Olympijský šampión z Ria v chôdzi na 50 kilometrov nemal v tradičnej ankete vážneho konkurenta.

Kým napríklad  o Zlatý puk či honor Hokejista roka  bojujú  Chára, Gáborík,  Hosssa či Sekera a na futbalovom tróne  sa striedajú Martin Škrteľ s Marekom Hamšíkom, v atletike už štyri roky kraľuje vytrvalec - chodec  Matej Tóth. "Pri všetkej skromnosti, asi som to očakával, že tento rok by mi to nemalo ujsť." V ankete Atlét roka získal olympíjsky šampión z Ria 699 bodov o 151 viac ako druhý v poradí - kadivár Marcel Lomnický. "Marcel má naozaj našliapnuté k tomu, aby sa zaradil medzi medailistov. Tým pádom to neberiem ako samozrejmosť, o to viac si to cením.

Rok 2016  bol pre Mateja Tótha fantastický plný významných ocenení a darčekov. Využíva aj segway od ministra obrany Petra Gajdoša. "Už viem s ním zaparkovať do garáže. Zvládame to," pokračovala so smiechom v hlase naša atletická jednotka.

Mateja Tótha ale potešil aj najčerstvejší vianočný darček. "Jeden fanúšik mi venoval náhrdelník s briliantom. To je naozaj veľmi cenný darček. Ešte o to viac ma to teší, že tento dar  môžem venovať ja ďalej a tak verím, že sa manželke bude páčiť!"

Súvisiace články