Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
VIDEO. English is easy! Atlét Kocourek vás ňou pošle do kolien!
Zdielať na

VIDEO. English is easy! Atlét Kocourek vás ňou pošle do kolien!

ČESKO / Tu sú všetky slová, všetky farbisté opisy a kvetnaté prirovnania naozaj totálne zbytočné. To si treba proste vypočuť a - spríjemniť si voľné chvíle. Iba upozornenie: Pozor, aby vám od smiechu neodtrhlo bránicu!!!

Zabudnite na Řezáča...

Za riekou Moravou už jedného majstra cudzích jazykov spomedzi športovcov našli. Bežec na lyžiach Stanislav Řezáč, ktorý sa špecializuje na dlhé trate, sa stal absolútnym hitom internetu po svojom rozhovore, ktorý poskytol v marci 2011 bezprostredne po triumfe na pretekoch v Nórsku Birkebeinerrennet Race. Jeho anglicko-nemecko-českú miešaninu vzhliadli dodnes na webe viac než tri milióny ľudí. Vychutnajte si ho TU.

Na vine ten nórsky vzduch...?!

Teraz však naši českí susedia vyhrabali video s interview ďalšieho "angličtinára". A je to opäť "pecka"! A neuveríte - opäť z Nórska! Tamojší vzduch asi prebúdza v českých športovcoch lingvistické vlohy... Kocourek totiž perlil po svojom druhom mieste v B-behu na 10 000 metrov na mítingu v Oslo ešte v júni 2011. Čo ho viedlo postaviť sa pred mikrofón a odpovedať na otázky v angličtine, to vie iba on sám. No, bol to čertovsky zlý krok... Napokon, posúďte sami!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Atletika_Čech_Milan Kocourek

youtube.com

Súvisiace články