Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. 7,5-mesačné dieťa si užíva vodné lyže!
Zdielať na

VIDEO. 7,5-mesačné dieťa si užíva vodné lyže!

BRISBANE / Tento len 7,5-mesačný chlapček síce chodiť po vlastných ešte nevie, ale to nezabránilo jeho matke, aby ho postavila na vodné lyže! A lyžovanie po austrálskom jazierku v štáte Queensland si malý Ryder skutočne užíval!

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Ešte nevie chodiť a už lyžuje

Jazierko Dyer sa nachádza asi 85 kilometrov západne od hlavného mesta austrálskeho štátu Queensland Brisbane. Malý Ryder má síce len niečo vyše sedem mesiacov a chodiť po vlastných sám ešte nevie, no jeho mamička Tamara vie, čo všetko chce syna naučiť.

Navliekla ho teda do záchrannej vesty a nasunula mu na drobné nôžky vodné lyže pre začiatočníkov, pre ktoré je typické to, že sú spojené. Podľa jej slov na austrálskych weboch však dieťa loď neťahala, na to sa pripravuje až na budúci rok.

Ohrozuje zdravie dieťatka?

Okrem toho sa dieťa pohybovalo len po plytčine a matka ho nasledovala na každom kroku, ak by náhodou Ryder spadol. Ten sa však držal ako kliešť...

Videjko si však vyslúžilo aj kritiku. Dieťa vraj matka zbytočne vystavovala riziku zranenia, to však matka Tamara odmieta. Pozrite sa na Ryderovu jazdu!

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube.com

Súvisiace články