Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Noc bojovníkov sa blíži. Už túto sobotu v Nitre
Zdielať na

Noc bojovníkov sa blíži. Už túto sobotu v Nitre

Bojové umenia na Slovensku budú mať v sobotu sviatok. Nitrianska Noc bojovníkov totiž sľubuje až dvanásť kvalitných zápasov. Navyše, mnohé z nich s prívlastkom, konfrontačné alebo aj to tu ešte nebolo!

Slovenská bojová scéna už dlho baží po kvalitnom zápase medzi najlepšími v thaiboxe a kickboxe. A v sobotu sa tak aj stane. Má ísť o duel najvyššej kvality. "Medzi thaiboxerom Vladom Konským, ktorý tiež patrí ku kvalitným zápasníkom a slovenským kickboxerským zápasníkom, to je Palo Garai," uviedol hlavný organizátor Patrik Matejka.

Legenda českého kickboxu

Obaja kedysi spolu začínali v kickboxe a teda sa poznajú veľmi dobre, navyše majú si aj čo vracať.  V prípade Ondreja Spejbla Hutníka je tip na víťazstvo vlastne istotou. Zo 75 duelov vyhrala 65, z toho 21 K.O. "Patrí k tým legendám českého a teda možno aj československého thaiboxu," hovorí Matejka. 29-ročného a takmer 2 metre vysokého bojovníka sa pod Tatry podarilo dotiahnuť po niekoľkoročnej snahe.

Ženský duel

Prívlastky kvalitný a nie každodenný patrí ženskému duelu. Talianka Panuová a Češka Holá budú bojovať o titul majsterky sveta WKA. "Dievčatá určite zbadajú, že ten kickbox je aj pre ženy," dodal Matejka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články