Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lyžiarska hviezda Petra Vlhová to roztočila na motorke
Zdielať na

Lyžiarska hviezda Petra Vlhová to roztočila na motorke

ŽAŠKOV / Víťazka svetového pohára prekvapuje všetkých, najmä svojich fanúšikov. Najskôr si kúpila motorku a v sobotu to na Orave všetkým ukázala.

Petra v sobotu vymenila lyže za motorku. Na motorke nesedí prvýkrát, vie, že musí byť v strehu. Má silnú motorku a mohla by z nej ľahko spadnúť. "Viem, že jazdí, lebo jazdíme aj s jej bratom Borisom a je pre mňa veľká česť, že ju môžem dnes tu privítať," hovorí Štefan Svitko, motocyklový pretekár, ktorý získal striebro na Rallye Dakar 2016. 

Rozhodne o ležérnom jazdení počas Slovenského pohára nemohlo byť ani reči. Žaškovská trať dokonale preverila hviezdu bieleho športu. Asi v tretine jazdy začali Petre tvrdnúť ruky. "Keď vám ruky odídu, je to koniec. Musíte tú motorku držať. Sú tam samé hrby. Keď ju nedržíte, tak ste hneď na zemi," hovorí vyčerpane. 

Podporiť ju samozrejme prišli aj rodičia. "Kúpila si vlastnú motorku, s ktorou ma prekvapila. Vedela som, že má takú záľubu, vedela som, že rada jazdí, ale s týmto ma prekvapila," hovorí mamina Zuzka. Medzi fanúšikmi nechýbal ani otec Petra Sagana, pretekal mu tu na motorke syn Milan a fandil aj Petre. 

Súvisiace články