Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Neuveriteľná nehoda pri rýchlosti 336 km/h!
Zdielať na

Neuveriteľná nehoda pri rýchlosti 336 km/h!

KALIFORNIA / Na svete sú ľudia, ktorým asi prúdi v žilách miesto krvi adrenalín a stále ťahajú čerta za chvost... Medzi takých určite patrí aj milovník rýchlosti Brian Gillespie, ktorý tentoraz potiahol poriadne! Jeho anjeli strážni to však "vyžehlili"...

Točil sa ako v práčke

Milý Brian sa nám totiž rozhodol, že na púšti v Kalifornii prekoná na svojej špeciálne upravenej Honde rýchlostný rekord. V El Mirage Dry Lake sa teda pustil do testovacej jazdy a dosiahol rýchlosť až 336 kilometrov za hodinu!

Čo však čert nechcel (respektíve chcel...?), dostal šmyk a potom to už šlo v rýchlom slede. Jeho auto letelo vzduchom ako namydlený blesk a nasledovalo jedno salto za druhým. Televízne stanice v zámorí ich napočítali dohromady vyše 20! Keď sa automobil po šialenom lete konečne zastavil, zostala z neho iba kopa šrotu. Respektíve jeho spevnená konštrukcia...

Už je doma...

A čože sa stalo Brianovi? Nie, na pohreb sa mu chystať netreba. Žije a má sa relatívne fajn. Po tom, ako ho vyslobodili z vraku, putoval okamžite do nemocnice.

Tam mu diagnostikovali pomliaždeniny v oblasti hlavy a problémy s pľúcami. Už si však hovie doma a jemu oveľa lepšie. Nuž, anjeli strážni, naozaj vám patrí všetká úcta!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Brian Gillespie_nehoda_saltá

youtube.com

Súvisiace články