Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hamilton na záťahu! Opil sa, zvracal a zvádzal ženy
Zdielať na

Hamilton na záťahu! Opil sa, zvracal a zvádzal ženy

Na rande s pilotom Formuly 1 Lewisom Hamilton by chcela ísť nejedna žena, žiadaný mladík však už dlhšiu dobu patrí speváčke Nicole Scherzinger. Pár sa síce v minulosti rozišiel, neskôr si obe celebrity opäť k sebe našli cestu. Hamilton však v týchto dňoch svoju priateľku určite nepotešil. Bujarý večierok s kamarátmi mu Nicole isto odpustí, ktohovie, či však bude taká zhovievavá, aj keď príde reč na vášnivé bozky s neznámou slečnou.

Známeho pilota F1 nedávno videli v jednom z londýnskych nočných klubov. Tam strávil noc nielen s kamarátmi, ale aj viacerými ženami a Nicole medzi nimi chýbala.

Párty, párty, párty...

Zábava to veru bola poriadna, partia spoločne tancovala, popíjala a bokom od pohárika nestál ani Hamilton, ktorý mal viac ako dobrú náladu. Keď ho neskôr videli v hale hotelu Central London, už ho túžba, pravdepodobne alkoholová, ťahala k jednej z jeho kamarátiek. Vášnivý bozk dvojice bol neprehliadnuteľný, Hamiltonov hovorca však trvrdí, že o nič nešlo a obaja sú iba blízki priatelia.

Zákrutu zvládne, panák nie

Hamilton z párty odchádzal, našťastie pre Nicole, v sprievode svojich bodygardov. Tí v tomto prípade asi viac ako na jeho bezpečnosť pred fanúšikmi, dohliadali na jeho stabilitu. Krok mal mladý pilot po odchode z nočnej žúrky predsa len trochu neistý. Neistý bol asi aj jeho žalúdok, ktorý sa z toľkej zábavy nevedel vysporiadať so svojim obsahom. A tak sa tento žiadaný sexsymbol pozvracal priamo pred objektívmi fotoaparátov.Nuž, stáva sa...

Nicole a Lewis to spolu s prestávkami ťahajú už niekoľko rokov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články