Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krvavá dráma počas hokeja! Nožom dobodali fanúšika (18)
Zdielať na

Krvavá dráma počas hokeja! Nožom dobodali fanúšika (18)

Radosť z hokeja sa v priebehu pár chvíľ zmenila v Bratislave na krvavý horor! Medzi fanúšikmi sa strhol konflikt, ktorý skončil dobodaním 18-ročného mladíka. V hlavnom meste sa okamžite spustilo rozsiahle pátranie.

K vážnemu incidentu došlo v utorok približne o 22.30 hod vo Fan Zóne na Tyršovom nábreží. V stane, v ktorom sa premietajú hokejové zápasy na 18-ročného Bratislavčana dosiaľ neznámy útočník vytiahol nôž a začal ho bodať!

Čepeľ mladíkovi spôsobila zranenia na ľavom aj pravom stehne. Páchateľ vzápätí zobral nohy na plecia a podarilo sa mu ujsť. Na miesto okamžite prišli muži zákona, ktorí ho začali hľadať na základe popisu oblečenia. Po približne hodine rozsiahleho pátrania policajti chytili dvoch mužov na Eisnerovej ulici.

U jedného z nich našli aj otvárací nôž, ktorý zaslali na expertízu. "V súčasnosti polícia čaká na výsledok expertízneho skúmania, ktoré ukáže, či zaistený nôž bol aj predmetom, ktorý spôsobil poškodenému 18-ročnému chlapcovi bodné zranenia," povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár. Páchateľovi za tento skutok hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 2 roky.

Súvisiace články