Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Luxus pre hokejistov Slovenska, budú bývať hneď pri hale
Zdielať na

Luxus pre hokejistov Slovenska, budú bývať hneď pri hale

Slovenská a česká hokejová reprezentácia budú počas majstrovstiev sveta v Bratislave bývať v novootvorenom hoteli DoubleTree by Hilton, ktorý neformálne otvorili v pondelok

Hotel skolaudovali v utorok 12. apríla. DoubleTree by Hilton má 120 izieb vrátane 12 junior suite a 12 deluxe izieb. Ponúka aj podzemné parkovanie s kapacitou viac ako 350 miest. O využití parkovacích miest počas šampionátu rozhoduje podľa riaditeľa hokeja Viktora Bronislavského organizačný výbor majstrovstiev sveta. Hotel má kúpele s bazénom aj saunou a špecializovaným fitnes centrom.

Slovenská hokejová reprezentácia bude počas svetového šampionátu bývať na siedmom poschodí hotela. K dispozícii bude mať dvojposteľové izby. "Zatiaľ sme nedostali požiadavky na nejaké špeciálne služby," uviedol riaditeľ hotela Viktor Bronislavský.

Spokojný s ubytovaním je obranca slovenského národného tímu Ivan Baranka. "Mne veľmi nezáleží na tom, v akom sme hoteli. Základom je, aby bola dobrá posteľ, aby ma zo spania nebolela hlava. Na chvíľu som si ľahol a vyzerá to, že všetko bude v poriadku. Izby sú veľmi pekné.

Rovnako kúpeľňa, postele vyzerajú byť tiež v poriadku, televízor je funkčný, takže je všetko super," poznamenal dvadsaťpäťročný bek na klubovej úrovni v službách Spartaka Moskva a doplnil: "Počas majstrovstiev sveta nájdeme v hoteli dobré miesto na relax. Je vo veľmi dobrom stave, takže sťažnosti na nejaké drobnosti nemôžu byť. Výhodou je aj tesná blízkosť k hale. Dá sa povedať, že v papučiach prejdeme z izby až do kabíny."

sita - DoubleTree by Hilton Bratislava

Súvisiace články