Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pavlas sa rozlúčil so slzami
Zdielať na

Pavlas sa rozlúčil so slzami

Pavlas odohral posledný zápas v drese Slovana Bratislava

Po víťaznom zápase sa klub s populárnym Pačesom rozlúčil zostrihom jeho najpamätnejších momentov v drese Slovana na veľkoplošnej obrazovke nad ľadom. "Rozplakal som sa ako malý chlapec, keď som zbadal tie pamätné obrázky. Pred rokmi som prišiel do veľkého mesta, nikoho som tu nepoznal. Teraz odchádzam zo super klubu a z môjho mesta," povedal po rozlúčke s fanúšikmi dojatý Petr Pavlas.

TASR

Pavlas prišiel do Slovana v priebehu sezóny 2002/03 a aktuálny ročník bol už jeho siedmym v drese bratislavského klubu. Rodák z Olomouca sa v slovenskej metropole tešil zo štyroch majstrovských titulov i zisku Kontinentálneho pohára. V sezóne 2003/04 sa dostal do All-Star tímu extraligy.

Okrem Slovana hrával Pavlas aj v Trenčíne, Zlíne, Pardubiciach, Hradci Králové, Tappare Tampere, Kokkole, KooVee Tampere, Třinci, Olomouci, Karlových Varoch, v Klotene a Havířove. Československo reprezentoval na svetových šampionátoch do 20 rokov (1987, 1988), za federálnu seniorskú reprezentáciu nastúpil vo dvoch zápasoch.