Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Martinskí hokejisti majú problém. Polícia zhabala klubu účtovníctvo aj počítače
Zdielať na

Martinskí hokejisti majú problém. Polícia zhabala klubu účtovníctvo aj počítače

MARTIN / Hokej v Martine je po úspešnej tipsportligovej sezóne v náročnej situácii. Začiatkom mája polícia zabavila administratívne dokumenty MHC, vrátane počítačov. Dôvodom je podozrenie z nelegálneho účtovníctva za roky 2014 a 2015.

"Klub nám zavreli, stojíme na mieste a predpokladám, že do konca mája sa z neho nepohneme," citujú riaditeľa klubu Michala Taligu v stredajšom vydaní denníka Šport. "Ľudia, ktorí sú za to zodpovední, sa môžu hanbiť. Napriek tomu sa ešte snažím dať martinský hokej dokopy," pokračoval Taliga a informoval, že v sezóne 2017/2018 nebude šéfovať MHC Martin.

"S hokejom som skončil. Veľmi ma sklamal prístup niektorých ľudí. Ak si chcel niekto vybaviť účty so mnou, mohol mi zavolať, problémy si vydiskutovať a nie urobiť divadlo, ktorým ma očiernil. Som maximálne frustrovaný," povedal. Michal Taliga v pondelok 29. mája plánuje vystúpiť pred poslancami mestského zastupiteľstva, pretože klub potrebuje pomocnú ruku radnice. "Predostriem alternatívy a možnosti, ktoré máme," informoval.

Súvisiace články