Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nezvestný hokejista sa našiel. Vyhlásenie pátrania ho prekvapilo
Zdielať na

Nezvestný hokejista sa našiel. Vyhlásenie pátrania ho prekvapilo

DETVA / Hokejový reprezentant a hráč Detvy Dominik Jendroľ, ktorého jeho blízki a kamaráti vyhlásili za nezvestného, sa po dvoch dňoch našiel. V utorok odohral posledný zápas sezóny a od štvrtku o ňom nebolo počuť.

Ako informuje portál pluska.sk, Dominika hľadali jeho kamaráti a spoluhráči, ktorí aj prostredníctvom sociálnych sietí žiadali o pomoc pri pátraní. Viacerí v statusoch uvádzali, že hokejového reprezentanta naposledy videli na diskotéke v Martine a odvtedy o ňom nemali žiadne informácie. 

"Ak niekto videl alebo bol v kontakte včera alebo dnes v Detve, vo Zvolene, v Bystrici, v Martine alebo hocikde inde s našim spoluhráčom Dominikom Jendroľom, dajte prosím vedieť," písal na sociálnej sieti Dominikov kamarát v piatok predpoludním.  

Celá situácia sa napokon skončila šťastne a prekvapivo. Dvadsaťdva ročný hokejista sa našiel a nebol vôbec nezvestný. „Bol som s priateľkou na výlete v Prahe a vybil sa mi telefón. Keď som si ho zapol, tak som zažil šok! Vôbec neviem, odkiaľ sa vzalo, že som bol na diskotéke v Martine. Vraj ma tam niekto videl,“ povedal Jendroľ. 

Mladík sa ospravedlnil blízkym aj kamarátom a po návrate z výletu sa ihneď išiel prihlásiť aj na políciu, kde ho evidovali ako nezvestného. 

Súvisiace články