Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ronaldo sa vyhráža odchodom z Realu Madrid. V tíme nechce tohto hráča
Zdielať na

Ronaldo sa vyhráža odchodom z Realu Madrid. V tíme nechce tohto hráča

MADRID / Cristiano Ronaldo sa nechal počuť, že ak Real Madrid v lete podpíše Edena Hazarda z Chelsea, on klub opustí. Hviezda kráľovského veľkoklubu je pripravená odísť, ak s ním tento a aj ďalšie prestupy hráčov nebudú konzultovať.

Prezident Realu, Florentino Peréz, má však opačný názor. Na letné prestupové obdobie si pripravil poriadny balík peňazí, z ktorého by mal značnú časť minúť práve na oporu londýnskej Chelsea. Eden Hazard je podľa viacerých zdrojov z britských ostrovov pre Peréza letnou prestupovou prioritou. S týmto krokom súhlasí aj tréner "Los Blancos" Zinedine Zidane, ktorému tento hráč presne zapadá do systému. 

Podobne je Ronaldo aj proti príchodu útočníka madridského Atlética Antoinea Griezmanna. V oboch prípadoch sa vraj Portugalčan obáva o svoju pozíciu lídra v tíme.

Tridsaťdvaročný Ronaldo by privítal, ak by Real posilnil stredopoliar, ktorého si už sám aj vyhliadol. Vyvoleným by mal byť jeho spoluhráč z reprezentácie, ktorý háji farby AS Monaco, Bernardo Silva. Ten Ronalda zaujal výkonmi za reprezentáciu aj za klub. Informáciu priniesol britský športový portál 90min.com.

Súvisiace články