Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Laine nedohral zápas. Po tvrdom hite sa mu zatmelo pred očami
Zdielať na

Laine nedohral zápas. Po tvrdom hite sa mu zatmelo pred očami

BUFFALO / Hokejisti Buffala triumfovali v domácej aréne nad Winnipegom 4:3. Hostia nastúpili bez dlhodobo zraneného Marka Daňa a od 5. min viedli gólom Nikolaja Ehlersa.

Ešte v 20. min odpovedal domáci Ryan O'Reilly. Druhú tretinu ovládol Winnipeg a strhol vedenie opäť na svoju stranu presnými zásahmi Drewa Stafforda a Joela Armiu. Posledné dejstvo bolo plne v réžii domácich a do listiny strelcov sa postupne zapísali Marcus Foligno, Zemgus Girgensons a o víťazovi rozhodol veterán Brian Gionta.

"Nehráme dobre a toto víťazstvo nás môže nakopnúť," povedal 37-ročný Brian Gionta. Veľký podiel na triumfe domácich mal O'Reilly, ktorý si okrem gólu pripísal aj dve asistencie. Stretnutie nedohral produktívny 18-ročný fínsky nováčik v drese Jets Patrik Laine, ktorý v tretej tretine v rýchlosti tvrdo narazil do obrancu Sabres Jaka McCaba. Po tomto zákroku sa na ľade strhla bitka, ale tréner Winnipegu s tou situáciou nemal problém. "Zrazili sa hlavami, bolo to rovné na obe strany," uviedol Paul Maurice na webe NHL.

Súvisiace články