Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Gáborík o Višňovského prsiach: Potrebuje podprsenku
Zdielať na

Gáborík o Višňovského prsiach: Potrebuje podprsenku

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Hokejista Ľubomír Višňovský sa rozlúčil s kariérou v deň jeho narodenín exhibičným zápasom legiend Slovana a výberu slovenskej reprezentácie. Zápas sprevádzali aj vtipné momenty. Vyberáme z nich tie najlepšie.

Podprsenka pre Višňu

V jednej z dokrútok hovorili hokejisti o prsných svaloch Ľubomíra Višňovského. "Ľubo je malý, zavalitý a veľmi dobre trénovaný hokejista," povedal Marián Gáborík. "Tie prsia mal vždy obrovské, že potrebuje podprsenku," dodal Gáborík. Podľa Gáboríka a Staroňa by mu nejedna žena mohla závidieť. 

Módna ikona 

Ľubomír Višňovský sa rád oblieka štýlovo. "Od manželky si zoberie vždy nejaké tričko, lebo to musí byť najobtiahnutejšie tričko," nešetrí Višňovského Marián Gáborík. "Prišiel v takých pekných výrazných topoľčianskych teplákoch na tréning a sme si z neho robili s Rišom Zedníkom srandu, aby si išiel najskôr zabehať, aby nešiel na ľad," hovorí Rasťo Pavlikovský. "Odvtedy som ich na ňom nevidel," dodal Pavlikovský. 

Torta do tváre

Exhibičný zápas bol niekoľkokrát prerušený kvôli rozhovorom a dokrútkam. V jednom z prerušení spieval aj Richard Lintner. Ešte pred tým ale dostal Višňovský priamo do tváre tortu od Žiga Pálffyho.

Rýchle autá

Súčasťou života Ľubomíra Višňovského sú aj rýchle autá. "Ľubo má rád rýchle autá tak isto ako ja," povedal Marián Gáborík. "S ním by som sa nebál sadnúť si do auta. Skôr by som sa bál sadnúť k Majovi Gáboríkovi," hovorí Richard Lintner. 

Bratislavský prízvuk 

Ľubomír Višňovský pochádza z Topoľčian. Po príchode do Bratislavy ale veľmi rýchlo získal bratislavský prízvuk. Veľa spoluhráčov si z neho pre to robí srandu dodnes. "On už je veľký Bratislavčan. Prišiel z Topoľčian, žochar a má najväčší bratislavský prízvuk, aký nemá ani najväčší bratislavák," hovorí Marián Gáborík. 

Potlesk pre Paľa 

Súčasťou exhibičného zápasu bola aj chvíľa venovaná Palovi Demitrovi. V 38. minúte sa zastavil na časomiere čas a celý štadión skandoval jeho meno. Ako spomienku zaznel odkaz pre Demitru. "Ahoj Paľo! Odznela 38. minúta a tridsaťosmička patrila a bude patriť Tebe," zaznelo na úvod akéhosi listu. 

Milovaná rodina

Ľubova manželka Katka sa nad svojim mužom niekedy len pousmeje. "Na to, aký má rozhľad na ľade, aké má periferné videnie, tak sa mi veľmi páči, keď niečo hľadá. Otvorí chladničku a pozerá do nej a ja to tu nevidím a ono to tu nie je," opisuje Ľuba jeho manželka Katka. 

"Najlepší tato," hovorí syn Maxim. "Aj keď mohol mať voľno, vždy dal prednosť deťom," hovorí Katka. 

Súvisiace články