Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Takto nastúpime proti Kanade! Máme šancu na úspech?
Zdielať na

Takto nastúpime proti Kanade! Máme šancu na úspech?

Zdroj: sita, Kanada 20 vs SR 20

PETROHRAD / Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na 80. majstrovstvách sveta v Rusku v sobotu 14. mája o 19.15 h SELČ na svoj piaty zápas na turnaji proti výberu Kanady s brankárom Júliusom Hudáčkom.

Hrať budú všetci zdraví hráči na slovenskej súpiske, teda aj Vladimír Dravecký a Tomáš Marcinko. Obaja vynechali piatkový tréning tímu SR pre menšie zdravotné problémy. Sobotňajšie rozkorčuľovanie absolvovali všetci dostupní hráči tímu SR. "Zuby sú ako-tak v poriadku, dnes budem hrať," povedal  Tomáš Marcinko.

Kouč Zdeno Cíger už nemá k dispozícii Tomáša Hrnku, Andreja Šťastného a Michala Sersena. Sersen leží po operácii v petrohradskej nemocnici, Hrnka so Šťastným sú po zraneniach už na Slovensku. Duel Kanada - Slovensko povedie rusko-nemecká rozhodcovská dvojica Konstantin Olenin, Daniel Piechaczek, čiarovými rozhodcami budú Švajčiar Roman Kaderli a Rus Gleb Lazarev. Tím SR nastúpi v modrých dresoch, Kanada v bielych.

Predpokladaná zostava tímu SR na sobotňajší duel proti Kanade na MS 2016 v Rusku:

J. Hudáček - Meszároš, Jaroš, Marinčin, Sekera, Graňák, J. Mikuš, Švarný - M. Bakoš, Réway, Daňo - Jurčo, Viedenský, L. Hudáček - Dravecký, T. Marcinko, M. Bartánus - Cehlárik, Lušňák, Skalický

Súvisiace články