Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hustá atmosféra u našich chlapcov! Hádky počas zápasu s Bieloruskom!
Zdielať na

Hustá atmosféra u našich chlapcov! Hádky počas zápasu s Bieloruskom!

PETROHRAD / 10. a 11. máj 2016 dal srdciam slovenských hokejových fanúšikov poriadne zabrať. Po úvodných hladkých výhrach nad Maďarskom a Francúzskom na MS v Rusku tie srdcia síce plesali, ale potom ich už akurát tak obchádzal infarkt!

S Nemeckom zverenci Zdena Cígera vyhrali prvú tretinu 1:0, zápas ale prehrali 1:5. S Bieloruskom viedli po dvoch tretinách 2:0, duel ale stratili v pomere 2:4. A to po výkonoch, po ktorých ostáva (nielen) priaznivcom rozum stáť! Dva totálne kolapsy dostali náladu v tábore Slovákov nieže na, ale pod bod mrazu!

Kapitán Sekera "zaťal"! Právom?

Teraz navyše tréner Zdeno Cíger priznal v pozápasových rozhovoroch, že prehru s Bieloruskom sprevádzali hádky medzi hráčmi. Tie údajne vznikali najmä medzi členmi prvej päťky, kapitán Andrej Sekera dôrazne kritizoval výkon útočníkov Martina Bakoša, Martina Réwaya a Marka Daňa. "Boli tam konflikty, nechcem sa k tomu detailne vyjadrovať, pretože neviem, ako to celé dopadne. Určite to nepomohlo. Tretia tretina bola v znamení nejakých malých konfliktov, ktoré nepatria do tímu. Chlapci si s tým musia urobiť poriadok. V ťažkých chvíľach sa to nevypláca, čo sa aj potvrdilo," povedal Zdeno Cíger.

Michal a Andrej, držte sa!

"Tím musí byť spolu až do záverečnej sekundy," dodal hlavný kouč. Naši reprezentanti ešte v petrohradskej B-skupine nastúpia proti Kanade, Fínsku a USA. A povedzme si pravdu, ak s nimi nazbierajú toľko bodov, že postúpia do štvrťfinále, tak to bude priam zázrak. Navyše, v súboji s Bieloruskom si zlomil nohu obranca Sersen (Michal, držíme palce, skoré uzdravenie!!!) a prsný sval si natrhol Andrej Šťastný, ktorý vo štvrtok pricestuje domov. Tiež mu prajeme, aby bol čo najskôr fit! A ostatným chlapcom v Petrohrade iba jeden odkaz - BOJUJTE!!!

Súvisiace články