Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slovan na horúcom domácom ľade bez zmien v zostave
Zdielať na

Slovan na horúcom domácom ľade bez zmien v zostave

Zdroj: Pavel Neubauer

BRATISLAVA / Bez zmien v zostave v porovnaní s utorkovým duelom v Moskve nastúpia hráči Slovana Bratislava vo štvrtkovom treťom zápase štvrťfinále Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti CSKA Moskva.

Zverenci trénera Miloša Říhu sa predstavia doma na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v bránke s Barrym Brustom, kryť chrbát mu bude Michael Garnett.

Hlavný kouč v prvej obrannej dvojici opäť spojil Tomáša Kundrátka s Camom Barkerom, v druhej Tomáša Starostu s Ľubomírom Višňovským a v tretej Michala Sersena s Vladimírom Mihálikom, siedmym bekom bude Ivan Švarný. V elitnom útoku sa predstavia Marek Viedenský s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom, v druhom Andrej Šťastný so Slovincami Žigom Jegličom a Rokom Tičarom. V treťom útoku nastúpia kapitán Milan Bartovič, Tomáš Surový a Michel Miklík. Pavol Skalický, Ladislav Nagy a Patrik Lušňák tvoria štvrtý útok. Pripravený nastúpiť bude aj trinásty útočník Juraj Šiška.

Začiatok štvrtkového duelu je naplánovaný na 19.00 h.

Predpokladaná zostava Slovana v štvrtkovom súboji doma proti CSKA Moskva:
Brust (Garnett) - Kundrátek, Barker, Ľ. Višňovský, Starosta, Sersen, Mihálik, Švarný - V. Nedorost, Viedenský, L. Kašpar - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, T. Surový, Bartovič - Skalický, Lušňák, L. Nagy - J. Šiška

Súvisiace články