Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Druhé štvrťfinále v Moskve okorenila bitka Skalického s Paninom
Zdielať na

Druhé štvrťfinále v Moskve okorenila bitka Skalického s Paninom

Zdroj: Pavel Neubauer

MOSKVA / Zverenci trénera Miloša Říhu prehrávajú s CSKA 0:2 na zápasy, štvrťfinálová séria sa hrá ale na štyri víťazstvá.

Vypätý duel spestrila aj pästná výmena Skalického s Paninom. Škoda, že v predĺžení sa nehralo dlho, keďže v 63. min zariadil víťazstvo domácich fínsky legionár Pihlström.

Miloš Říha (tréner Slovana): "Tento duel sme si prehrali sami. Kľúčový okamih stretnutia bol prvý inkasovaný gól. Pri druhom zásahu súpera som požiadal o preverenie situácie, bol som totiž presvedčený, že mu predchádzalo postavenie mimo hry."
Tomáš Surový (útočník a kapitán Slovana): "Žiaľ, na klzisku súpera sme prehrali oba zápasy. V oboch dueloch, v nedeľu aj utorok, sme ukázali, že proti CSKA sa dá hrať a tento protivník je zdolateľný. Teraz ideme domov a urobíme všetko, aby sme pred našimi skvelými fanúšikmi opanovali tretí zápas."
Václav Nedorost (útočník Slovana, autor prvého gólu): "Dve tretiny sme hrali skvele, zápas sme mali rozohraný výborne a mali sme ho pod kontrolou. Tretia tretina priniesla dve chyby a dva góly. Všetci vidíme, že sa proti CSKA dá hrať, no treba vydržať celých šesťdesiat minút. CSKA Moskva je súper, ktorý potrestá každé jedno naše zaváhanie."
Michal Sersen (obranca Slovana): "Je to veľká škoda, zápas sme mali dobre rozohraný. V tretej tretine sme sa nechceli stiahnuť, súper nás však napádal dvoma hráčmi a nedal nám veľa šancí na tvorbu hry. Prišli zbytočné chyby, góly sme dostať nemuseli. Prehrávame 0:2, no ideme domov a chceme hneď v treťom zápase znížiť stav série."

Súvisiace články