Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najprv sa s brankárom odfotil, potom mu dal nájazd snov! Geniálne a nádherné!
Zdielať na

Najprv sa s brankárom odfotil, potom mu dal nájazd snov! Geniálne a nádherné!

SOČI / Bola to jedna z chvíľ, keď všetci, ktorí ju zažijú, hneď vedia, že mali to šťastie byť pri niečom naozaj mimoriadnom... O to sa postaral počas súťaží zručností pred Zápasom hviezd KHL 22-ročný ruský útočník Nikita Gusev.

Diváci na zimnom štadióne v Soči i všetci aktéri na ľadovej ploche explodovali po nevídanom samostatnom nájazde útočníka tímu Chanty-Mansijsk nadšením. A nemožno sa čudovať.

Brankár doteraz netuší, čo sa stalo!

Gusev z tímu Východnej konferencie sa najprv odfotil s brankárom Stanislavom Galimovom a potom mu predviedol niečo, po čom sa musí gólmanovi CSKA Moskva ešte teraz točiť hlava... S hokejkou medzi nohami si nabral puk na čepeľ a po otočke okolo vlastnej osi ho šmaril lakrosovým spôsobom do siete.

Galimov puk ani len nezaregistroval, nieto že by ešte zasiahol! Isto nebude potrebovať ani spoločnú fotku, aby si Nikitu Guseva navždy zapamätal... "Samostatný nájazd z All-Stars KHL bol lepší, než hocičo z NHL," napísal zámorský portál thehockeynews.com. Keď Gusevov kúsok uvidíte, tak pochopíte! Za necelé dva dni tak na stránke youtube.com urobilo jeden aj pol milióna ľudí...

Pozrite si video:

Nikita Gusev_Stanislav Galimov_koláž_KHL

championat.com/sport.delfi.ee

Súvisiace články