Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nevídaný gól! Max Domi preloboval brankára a puk zo vzduchu doklepol!
Zdielať na

Nevídaný gól! Max Domi preloboval brankára a puk zo vzduchu doklepol!

LONDON/ONTARIO / Na nedávnych majstrovstvách sveta hokejistov do 20 rokov ho vyhlásili za najlepšieho útočníka turnaja. 19-ročný Kanaďan Max Domi sa stal pred domácim publikom svetovým šampiónom a v dvoch zápasoch naňho narazili i Slováci. V tom prvom nám dal aj gól.

No a teraz dal syn bývalého tvrdého muža NHL Tieho Domiho jeden parádny gól v drese svojho klubu London Knights. Dá sa povedať, že doslova unikátny! Mladík, ktorého v roku 2013 draftoval Phoenix Coyotes (dnes už Arizona Coyotes) v prvom kole z 12. miesta, vyriešil svoj únik počas oslabenia naozaj nevídaným spôsobom.

Neskutočne si ho vychutnal!

V domácom zápase proti Sarnii Sting viedli Knights 4:1 a ich súper mal výhodu presilovej hry. Výhodu ako výhodu, keďže počas nej inkasoval... Na vyhodený puk z vlastnej obrannej tretiny výborne zareagoval práve Max Domi, no v ústrety sa mu vydal aj brankár Sarnie. Domi bol ale rýchlejší a s gólmanom, ktorý sa kĺzal proti nemu, si poradil ozaj lišiacky. Hokejkou ho preloboval futbalovým spôsobom a potom puk letiaci vzduchom doklepol do prázdnej brány! Hokejová óda na radosť, to musíte vidieť!

Max Domi_Denis Godla_MS 20

SITA - ilustračné foto z MS 20

Súvisiace články