Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Všetko je už inak! Kontiola objal reportérku a ospravedlnil sa jej...
Zdielať na

Všetko je už inak! Kontiola objal reportérku a ospravedlnil sa jej...

MINSK / Fínsky hokejový reprezentant Petri Kontiola včera nepekne vycvičil reportérku Českej televízie Hanu Ježkovú. Na všetky jej tri otázky v rozhovore počas prestávky zápasu s Kanadou odpovedal: "Neviem." Najstručnejší rozhovor v histórii majstrovstiev sveta sa stal okamžite hitom internetu.

"I don´t know," - toto trikrát zaznelo z úst fínskeho útočníka po troch otázkach českej reportérky. Kontiola ešte na záver pridal "Thanks!" a ufujazdil do kabíny. Za svoj počin si veru veľa sympatií nezískal a po postupe cez "javorové listy" sa mu to asi všetko rozležalo v hlave...

Kontiola: Mal som viac rozmýšľať...

Hana Ježková zobrala celú situáciu s úsmevom. "Petri ma pobavil! Hovorila som s ním totiž deň predtým a vedela som, že vie byť vtipný, takže som to dokázala pochopiť," vravela dnes uvoľnene pred fínskym tréningom, na ktorom sa chystala svojho obľúbeného respondenta opäť osloviť. A napokon ani nemusela. Kontiola ju totiž vyhľadal sám! "Bolo to zahanbujúce a detinské! Mal som viac rozmýšľať. Nabudúce sa už nič také nestane!," sľúbil. "Ospravedlnil sa mi a dokonca ma objal. Vraj už to nikdy neurobí. Bol výborný a vtipný. Nakrútili sme potom perfektný rozhovor... Je tam opäť aj "I don´t know"...," smiala sa Hana Ježková.

Pozrite si najstručnejší rozhovor:

Petri Kontiola_koláž s reportérkou

youtube.com/twitter.com

Súvisiace články