Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tréning v pozitívnom duchu, Ďaloga ukázal svoju rýchlosť
Zdielať na

Tréning v pozitívnom duchu, Ďaloga ukázal svoju rýchlosť

MINSK / Slovenskí hokejoví reprezentanti absolvovali v pondelok popoludní v Minsku jeden z posledných tréningov v sezóne.

Hodinu korčuľovali na vedľajšej ploche Čižovka Areny. Na tréningu vládla dobrá nálada, nechýbal zápas s viacerými pukmi so všetkými hráčmi na ľade i korčuliarske štafety, ktoré vyhral modrý tím zložený z hráčov prvého útoku zásluhou výborného finišu Mareka Ďalogu. Obranca potvrdil svoje korčuliarske kvality a v závere prešprintoval Martina Réwaya.

Jednotlivé formácie korčuľovali v rovnakom zložení ako nastúpili naposledy na súboj s Talianskom. "Bol to jeden z posledných tréningov, tak sme ho chceli trocha spestriť a pozitívne naladiť mužstvo pred utorňajším stretnutím," povedal po skončení prípravnej jednotky tréner Vladimír Vůjtek.
Reprezentačný kouč sa chystal sledovať priamo v Čižovka Arene pondelkový popoludňajší zápas Francúzska s Dánskom, ktorý veľa napovie o ďalších šanciach Slovenska na turnaji. Dáni budú navyše posledným súperom jeho tímu v základnej skupine. "Dve tretiny budem v hľadisku, potom mám isté povinnosti a zvyšok duelu uvidím preto na videu. Budem držať palce Dánsku, je to kľúčový súboj pre naše ďalšie účinkovanie na svetovom šampionáte. Ten zápas nemá favorita. Veľa bude záležať na momentálnej forme a výkone brankárov," doplnil Vladimír Vůjtek.

Súvisiace články