Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO. Mág s hokejkou! Pozrite si tri ozaj brilantné góly!
Zdielať na

VIDEO. Mág s hokejkou! Pozrite si tri ozaj brilantné góly!

NORTH BAY / Andreas Athanasiou je hokejový útočník. Meno síce príliš hokejové nemá, no grécki bohovia mu očividne nadelili nadmieru talentu a neskutočnú palicovú techniku...

Kanadský mladík narodený v Ontariu oslávi 6. augusta 20-te narodeniny a už v roku 2012 ho draftoval zo 110. miesta klub NHL Detroit Red Wings.

Nádhera zakončená po "demitrovsky"!

Niet divu! V noci na dnes Andreas v semifinálovom zápase play-off kanadskej Ontario Hockey League (OHL) na ľade tímu North Bay Battalion predviedol neskutočnú akciu. Útočník mužstva Barrie Colts si prebral puk na poliacej čiare, vnikol do obranného pásma súpera, kde sťahovačkou doslova "opil rožkom" jedného z obrancov a potom zavesil preslávenou fintou nebohého Paľa Demitru, ktorú predviedol v drese Trenčína na ľade Slovana. Naozaj nádhera!

Dva nájazdy z ríše sci-fi!

No v podaní Andreasa Athanasioua očividne nie dielo náhody. V auguste minulého roka predviedol počas letného tréningového kempu, keď hrali hokejisti Barrie Colts zápas Modrí vs Bieli, únik zakončený spôsobom, že brankár ani len netušil, kde je sever. Pozrieť si ho musíte TU!No a v auguste 2011 ako 17-ročný ohúril v prípravnom kempe naozaj nevídaným trestným strieľaním. Opäť nechýbala finta s pukom pomedzi nohy, no vzápätí nasledovalo bejzbalové odoslanie vzduchom letiaceho puku do siete. Pozrieť si ho musíte TU!

Už iba otázočka: ktorý z troch super gólov sa najviac páči vám?

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_Andreas Athanasiou_Barrie Colts

isifa.com

Súvisiace články