Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vondrka prestal veriť generálnemu manažérovi Slovana
Zdielať na

Vondrka prestal veriť generálnemu manažérovi Slovana

Zdroj: fb hc slovan

BRATISLAVA / Český hokejista Michal Vondrka prestal veriť generálnemu manažérovi Slovana Bratislava Marošovi Krajčimu.

V klube pravidelne meškali výplaty, informácie zo šatne hovoria o chýbajúcich peniazoch od novembra, klub zareagoval tvrdením o 25-dňovom sklze.

"Generálnemu manažérovi Marošovi Krajčimu som v tú chvíľu definitívne prestal veriť," zareagoval pre denník Šport na vyhlásenie klubu Michal Vondrka a pokračoval: "Zoči-voči nám nasľuboval hory-doly, no takmer nič z toho nesplnil. Tak ako my aj on dobre vie, aká je pravda. To vyhlásenie bolo prejavom zbabelosti funkcionárov Slovana. Pán Krajči by sa mal pozrieť do zrkadla. Očakával som, že sa k vzniknutej situácii postaví ako chlap, žiaľ, opäť som sa sklamal. Každý problém sa dá riešiť, ak je ochota a ak si obe strany dôverujú. Ja som však dôveru voči nemu už stratil."

Vondrkovi v Slovane vypršala zmluva a momentálne čaká, ako sa vyvinie jeho hokejová budúcnosť. V slovenskej metropole sa mu páčilo a v klube by rád pokračoval. Od Slovana však nedostal ponuku na predĺženie spolupráce a začal zvažovať aj iné, lukratívnejšie. Podľa jeho slov však peniaze pri rozhodovaní nehrajú úlohu. Meškajúce výplaty však ovplyvňujú jeho názor.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články