Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Nervy brankára praskli. Po rozhodcovi šmaril vyrážačku!
Zdielať na

VIDEO. Nervy brankára praskli. Po rozhodcovi šmaril vyrážačku!

CHOMUTOV / Športovci ten pocit poznajú dokonale. Sú chvíle, keď sa proste nedarí, keď proste absolútne nič nevychádza. A to aj napriek tomu, že snaha je obrovská. No a keď v takýchto momentoch ešte príde aj krivda, struny nervov sú napnuté na prasknutie...

A občas aj prasknú! Takýto prípad sa stal v piatkovom zápase 30. kola českej hokejovej extraligy. Beznádejne posledný Chomutov v ňom hostil Litvínov a prehral 0:4. Bol to jeho siedmy nezdar z posledných ôsmich duelov, na domácom ľade druhý raz po sebe nerozvlnil sieť súpera.

A sadze buchli!

V čase, keď domáci piráti prehrávali 0:1, prišiel moment, ktorý vytočil domáceho brankára Martina Růžičku do nepríčetnosti. Hráč Litvínova Trávniček mu totiž pri ofenzívnom snažení seknutím schválne vyrazil z ruky hokejku. Píšťalka rozhodcu však zostala nemá, frustrovaný Růžička bez hokejky ďalej nechytal a Litvínovčan zasunul bez problémov puk do brány. Gól platil a brankár Chomutova vybuchol ako sopka a po rozhodcovi Michalovi Hrubom šmaril svoju vyrážačku!

Krivda veľká preveľká...

"Išiel som po puku, hráč súpera mi vyrazil hokejku, to je celé," vravel hriešnik a dodal: "Áno, bol som frustrovaný. Hromadilo sa to vo mne a potom to buchlo! Cítil som veľkú krivdu, naozaj som nemohol uveriť, že ten gól platí." O nečistom svedomí rozhodcu svedčí fakt, že Růžička dostal iba 10-minútový osobný trest a nebol vylúčený do konca zápasu. Od disciplinárky mu však naisto hrozí dodatočná suspendácia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_brankár_Martin Ružička

isifa/Lidové noviny/TOMAS HAJEK

Súvisiace články