Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO. Superkúsok! Gól z vlastnej polovice. Z priameho kopu!
Zdielať na

VIDEO. Superkúsok! Gól z vlastnej polovice. Z priameho kopu!

PARANÁ / Nápad geniálny, realizácia precízna = gól uchvatný! V druhej argentínskej futbalovej lige sa oň postaral stredopoliar Independiente Marcelo Vidal. Navyše to bol gól jediný a teda víťazný.

Na ihrisku tímu Patronato dostali hostia v 88. minúte (na videu plynie 43. minúta preto, lebo v Argentíne uvádzajú po prestávke čas od prvej minúty, ST za časovým údajom znamená segundo tiempo, teda druhý polčas) možnosť zahrávať priamy kop. Po jeho odpískaní isto nikomu nenapadlo, že by mohol priamo z neho padnúť gól. Veď Independiente ho zahrávalo ešte z vlastnej polovice.

Komentátor zažíval orgazmus...

Loptu si však asi meter za poliacu čiaru postavil 22-ročný Marcelo Vidal a za stavu 0:0 vykúzlil nevídaný zásah. Brankár domácich Sebastian Bertoli vôbec neočakával, že by mu mohlo priamo hroziť nejaké nebezpečenstvo, a tak bol za svojím malým vápnom. Vidal to zaregistroval a skúsil ho prehodiť. No a vyšlo mu to dokonale. Lopta z jeho kopačky zapadla pod brvno ako riadená strela a i z mimiky prekonaného gólmana bolo badať uznanie. No a komentátor? Ten reval "góóóóóóóóól!!!" ako zmyslov zbavený...

 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Marcelo_Vidal_radosť

www.libero.pe

Súvisiace články