Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. To bol banán! Trúfalé, ale krásne! Potlesk, prosím!
Zdielať na

VIDEO. To bol banán! Trúfalé, ale krásne! Potlesk, prosím!

LONDÝN / Tak, tento gól mu môžu pokojne závidieť najväčšie strelecké esá súčasného futbalu. Pyšní by na seba boli určite aj Messi, Cristiano Ronaldo, či Ibrahimovič. V zápase anglického FA Cupu vykúzlil parádny banán už 36-ročný veterán trávnikov Kevin Davies.

Naozaj výstavný gól videli diváci na štadióne Wycombu. Na duši ich mohlo hriať akurát to, že bol fakt krásny, lebo padol siete ich tímu...

Kto si neverí, nech nejde do lesa...

Bývalý hráč Boltonu, ktorý odohral jeden zápas aj za anglickú reprezentáciu, opáčil strelecké šťastie v 34. minúte a v jeho prípade naplno platilo to, že odvážnemu šťastie praje... Jeho halfvolej z pozície, z akej sa v drvivej väčšine prípadov nestrieľa, bol výstavný a najmä - gólový! Za trúfalosť sa dočkal skúsený futbalista obliekajúci teraz dres Prestonu navyše odmeny v podobe rozhodujúceho zásahu, keďže jeho tím zvíťazil 1:0.

Prvotriedny gól

"Bol to prvotriedny gól, aký sa zase až tak často nevidí. A práve to, že jeho strelec si dovolil niečo navyše, rozhodlo celý zápas dvoch nesmierne vyrovnaných mužstiev," povedal po stretnutí tréner domáceho Wycombu Gareth Ainsworth.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Kevin Davies

isifa.com

Súvisiace články