Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jojkárski hokejisti sú najlepší! Vyhrali turnaj v Námestove
Zdielať na

Jojkárski hokejisti sú najlepší! Vyhrali turnaj v Námestove

NÁMESTOVO / Aj keď jojkári na finále Stanleyho Pohára už nedorastú, napriek tomu hokej hrať vedia. A dokázali to cez víkend na mediálnom hokejovom turnaji v Námestove, keďže silnú konkurenciu porazili a tešili sa z prvého miesta.

Kto je pritom naj, už bolo jasné od samotného začiatku. Hokejový tím televízie JOJ totiž nezaznamenal ani jednu prehru. V poslednom zápase dokonca prevalcoval konkurenciu, keď súperovi nadelil až 12 gólov, pričom inkasoval len tri. 

Mišo hral aj so zlomeným prstom

Jojkárski moderátori a redaktori dali totiž do hry srdce. Mišo Rybanský dokonca odohral niekoľko zápasov aj so zlomeným prstom. "Je tu perfektná partia, všetko super," pochvaľoval si.

A moderátor Radovan Ležovič si ešte neodpustil na záver: "Neviem, či sme sa zachovali, ako dobrí hostia. Domácich sme zdolali 9:1, tak dúfam, že nás na budúci rok pozvú zas."

Tabuľka výsledkov

TV JOJ
Altis1:9
Markíza2:3
ženy SR3:9
Mufuza2:2
TA33:4
RTVS3:12

Mužstvo TV JOJ pracovalo ako švajčiarske hodinky. Na turnaji neprehralo ani jeden jediný zápas a po poslednom duely sa na oravskom ľade v neskorých nočných hodinách rozpútali mohutné jojkárske oslavy. "Šesť zápasov za dva dni. Máme toho plné zuby. O to to chutí viacej. Ja dúfam, že to bude chutiť ešte dlho dlho" hovorí moderátor Športu Radovan Ležovič.

V šatni pochopiteľne tieklo víťazné šampanské, bol to vyslovene hokejový maratón. "Milo som prekvapený, že sa nám to podarilo a teraz bude tá oslava o to krajšia," povedal hrajúci tréner TV JOJ Ivan Dornič.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články