Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hylák predĺžil zmluvu s HC Košice o dva roky
Zdielať na

Hylák predĺžil zmluvu s HC Košice o dva roky

KOŠICE / Hokejový klub HC Košice sa dohodol na predĺžení kontraktu s oporou tímu, brankárom Alexandrom Hylákom, na ďalšie dve sezóny, teda až do roku 2015.

"Saša podával počas pôsobenia v košickom drese vynikajúce výkony, preto sme radi, že sa nám podarilo podpísať s ním zmluvu na ďalšie dve sezóny," uviedol generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Základ kádra, ktorý vybojoval v uplynulej sezóne strieborné medaily, zostane vo východoslovenskej metropole pohromade. "Podarilo sa nám udržať opory útočných radov Dušana Pašeka, Gabriela Spilara a Tomáša Marcinka, ďalej sme predĺžili zmluvy s Jurajom Cebákom, Michalom Novákom, Marekom Slovákom, Matúšom Chovanom, Miroslavom Macejkom, Petrom Boltunom a Dominikom Riečickým," vymenoval generálny manažér hráčov, ktorí definitívne zostávajú v drese "oceliarov" aj pre budúcu sezónu.

Čierny peter pre trojicu hráčov

Útočníci Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana a Štěpán Novotný si, naopak, budú musieť hľadať nový angažmán. Tím vicemajstra opúšťa aj reprezentant Marcel Haščák. "My by sme ho radi videli v košickom drese aj naďalej, ale Marcel prejavil záujem hrať v zahraničí, čo je v jeho situácii pochopiteľné. Nielen jemu prajeme ďalšie úspešné účinkovanie v iných kluboch," dodal generálny manažér HC Košice.

Vedenie klubu ešte rokuje s obrancom Martinom Štrbákom. Jeho snahou je udržať ho v kádri. "Myslím si, že sme na dobrej ceste. Máme ešte záujem doplniť mužstvo predovšetkým v ofenzíve. Letná príprava sa začne v pondelok 13. mája v domácich podmienkach. Predpokladám, že do tohto termínu už budú známe aj mená nových hráčov pre nadchádzajúcu sezónu," uzavrel Juraj Bakoš.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články