Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tréner Vůjtek stále verí, že Gáborík napokon príde
Zdielať na

Tréner Vůjtek stále verí, že Gáborík napokon príde

BRATISLAVA / Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek verí v príchod útočníka Mariána Gáboríka na blížiace sa 77. majstrovstvá sveta v Helsinkách a Štokholme. Slováci ich odštartujú v piatok od 15:15 h zápasom proti Francúzsku.

Vůjtek v sebe drží malú vieru

Skúsený 65-ročný moravský odborník to uviedol v nočnej relácii televízie TA3. "Stále to nevzdávame. Marián ešte ide na nejaké vyšetrenia k odborníkom. Stále v sebe držím malú vieru, že nakoniec príde. Záleží však na jeho zdravotnom stave," povedal Vladimír Vůjtek o útočníkovi Columbusu, ktorý nepostúpil do play-off NHL. A Marián vzápätí pre problémy s trieslami neprešiel v klube lekárskou prehliadkou.

Budú držať miesta pre hráčov z NHL

Kouč slovenského výberu v pondelok uzatvoril nomináciu na svetový šampionát, v kádri v súčasnosti figuruje trojica brankárov, osem obrancov a štrnásť útočníkov. Od úvodu šampionátu realizačný tím reprezentácie SR neplánuje zaplniť súpisku všetkými hráčmi. "Budeme sa snažiť držať nejaké miesta pre hráčov, ktorý vypadnú v 1. kole play-off zámorskej NHL," uviedol Vladimír Vůjtek.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Marián_Gáborík_Columbus_radosť

isifa.com

Súvisiace články