Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zlý muž slovenského hokeja sa vracia! Bartek sa vraj polepšil
Zdielať na

Zlý muž slovenského hokeja sa vracia! Bartek sa vraj polepšil

PARDUBICE / Do reprezentácie sa po dlhšej prestávke vracia Martin Bartek. Hokejista považovaný za výborného strelca je známy aj ako zlý muž slovenského hokeja. Teraz chce dokázať, že sa polepšil.

Martin Bartek máva v hokejovej reprezentácii veľké pauzy. V roku 20120 nástupil za národný tím po štyroch rokoch. Teraz dostal pozvánku po dvoch rokoch a dvoch mesiacoch. Prvú od trénera Vůjteka. "On povedal, že ma chce spoznať a povedal, že tie referencie o mne nie sú najlepšie. Tak boli nejaké veci, čo sa stali pred tým," hovorí Martin Bartek. 

Bartekove prehrešky

Isté je, že rodákovi zo Zvolena, ktorý je považovaný za obávaného kanoniera nerobili dobrú reklamu jeho prehrešky. V hokejbale má doživotný dištanc za inzultáciu rozhodcu. Prsty mal aj v celosvetovo známej kauze, keď zvolenský hráč zbil rozhodcu. A tréner Říha ho po 3. dueli už na finále extraligy nenominoval. Oficiálne pre zlé výkony.

Vůjtek ho chce vyskúšať

Aktuálne pôsobí už druhú sezónu v Parudbiciach a v českej extralige patrí k najlepším strelcom. Čo bude aj jeho úloha v reprezentácii. "Je veľmi dobrý na presilovkách, je veľmi dobrý v hre 5 na 4 v koncovke. Chcem si ho tam overiť, vyskúšať. To je hráč, ktorý patrí do dvoch pätiek, alebo v tom mužstve nemôže byť," povedal na adresu Barteka Vladimír Vůjtek. 32-očný útočník bude chcieť navyše dokázať, že svoj register prehreškov už definitívne zapečatil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články