Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Plán skutočnosťou. Handzuš dnes nastúpi za Banskú Bystricu
Zdielať na

Plán skutočnosťou. Handzuš dnes nastúpi za Banskú Bystricu

Hokejový útočník Michal Handzuš nastúpi v stredu na prvý zápas od májového finále majstrovstiev sveta v Helsinkách. V drese HC ´05 Banská Bystrica vykorčuľuje na súboj Tipsport extraligy v Žiline.

Viac rehabilitoval ako trénoval

Po šestnástich rokoch nastúpi prvý raz za klub, v ktorom vyrastal. V extralige hral naposledy za Zvolen počas výlukovej sezóny 2004/05. Handzuš si počas leta doliečoval zranenia stehenného svalu a bedrového kĺbu i následné problémy s vychýlenou panvou. Jeho štart v stredajšom stretnutí potvrdil klubový web.

Hokejista sa s vedením Banskej Bystrice dohodol na spolupráci počas výluky v NHL. Momentálne ešte nevie, koľko zápasov odohrá. "Záleží aj od mojich pocitov. Budem sa snažiť hrať čo najlepšie. Hokej nie je o jednom hráčovi a ani ja nečakám od seba zázraky. Sezóna je v plnom prúde, ja som doteraz viac rehabilitoval ako trénoval. Uvidím, ako sa budem cítiť na ľade. Hrať za Banskú Bystricu je pre mňa niečo špeciálne," povedal Handzuš. 

Za BB naposledy pred 16 rokmi

Za Banskú Bystricu hral naposledy kmeňový hráč San Jose Sharks 30. marca 1996, vtedajší ŠK Iskra Zlatý Bažant zdolal v prelínacej súťaži Skalicu a udržal si extraligovú príslušnosť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články