Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kukumberg (32) možno zakáže manželke chodiť na zápasy
Zdielať na

Kukumberg (32) možno zakáže manželke chodiť na zápasy

Útočník Slovana Bratislava Roman Kukumberg sa až v 21. zápase v sezóne 2012/2013 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) dočkal premiérového presného zásahu.

Dokázal to...

V utorok dokonca strelil tímu Sibir Novosibirsk dva góly a verí, že už si z neho spoluhráči nebudú robiť žarty, že nedokáže skórovať.

"Nepamätám si, kedy som tak dlho čakal na prvý gól v sezóne. Veľmi som chcel dať gól. V pondelok proti Chabarovsku sa mi to nepodarilo, ale mal som asistenciu. Novosibirsku som však dal až dva góly. Ani neviem, či ma viac tešia dva zápisy do listiny strelcov alebo víťazstvo v poslednom domácom zápase pred reprezentačnou prestávkou," cituje Romana Kukumberga portál Sportbox.ru.

Zákaz pre manželku

"V KHL som hral už vo viacerých kluboch a duel proti Amuru som nebral ako špeciálny," dodal útočník Slovana, ktorý si v minulosti vyskúšal aj pôsobenie v Amure. "Teraz, keď sa mi podarilo skórovať, verím, že si zo mňa chalani v kabíne prestanú robiť žarty," pokračoval Kukumberg.

Skúsený útočník nepripisuje dvojgólový zásah šťastiu, spojil ho s inou skutočnosťou. "Prvýkrát nebola na štadióne moja manželka, ktorá zostala doma s naším druhým synom. Zdá sa, že jej asi zakážem chodiť na naše zápasy. Potom budem dávať dva góly v každom súboji. Najlepšie je na takéto veci vôbec nemyslieť, nie ešte hovoriť o nejakých kliatbach," povedal s úsmevom Roman Kukumberg.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Kukumberg

Súvisiace články