Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
KHL: V bránke Slovana proti Novosibirsku opäť Janus (23)
Zdielať na

KHL: V bránke Slovana proti Novosibirsku opäť Janus (23)

Zdroj: sita, Jaroslav Janus

Tréner hokejového Slovana Bratislava Rostislav Čada urobil pred utorkovým domácim duelom proti Sibiru Novosibirsk v porovnaní s pondelkovým zápasom proti Amuru Chabarovsk (4:2) jedinú zmenu - v bránke sa po jednozápasovej pauze predstaví Jaroslav Janus

Debutant v KHL zo súboja proti Amuru Branislav Konrád bude iba na striedačke. V doterajších dvadsiatich dueloch chytal raz Ville Hostikka a raz Konrád, zvyšných 18 zápasov absolvoval Janus.

Kouč "belasých" nepristúpil k ďalším korekciám v zostave, obranné aj útočné formácie zostali bez zmeny. Miroslav Šatan sa v prvom útoku predstaví s Liborom Hudáčkom a Máriom Bližňákom, pri centrovi Jánovi Lipianskom zostali krídelníci Michel Miklík a Michal Vondrka. Marko Daňo nastúpi s Petrom Ölveckým a Andrejom Šťastným, stredný útočník Milan Kytnár bude na ľade s Martinom Bakošom a Romanom Kukumbergom. V obrane sa skúsený Ľubomír Višňovský predstaví s Martinom Štajnochom, Jonathan Sigalet s Andrejom Sekerom a Josef Boumedienne s Ivanom Švarným. Pripravený zasiahnuť do hry bude aj siedmy bek Patrik Luža a trinásty útočník Tomáš Mikúš.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články