Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
HC Slovan a revolučná novinka. Predaj lístkov na KHL v aukcii
Zdielať na

HC Slovan a revolučná novinka. Predaj lístkov na KHL v aukcii

Bratislava žije hokejom! Lístky na domáce zápasy Slovana v KHL idú takpovediac na dračku! Predávajú sa už so 6-týždňovým predstihom. Mnohí sa k nim však aj tak nevedia dostať...

Karta ide preto najviac čiernym obchodníkom, ktorí vstupenky na zápasy predávajú aj trikrát drahšie. Šéfovia klubu preto pripravujú údajne revolučnú novinku.

To, že z ôsmich domácich zápasov v KHL mali hokejisti Slovana až v siedmich "plný dom", šéfov klubu samozrejme teší. To, že so vstupenkami sa kšeftuje, ich ale, rovnako ako fanúšikov, hnevá! "Tak, samozrejme, že nás to mrzelo, pretože tie peniaze jednak obchádzali klub a jednak sa veľakrát stalo, že ľudia kúpili aj falzifikát," hovorí generálny manažér HC Slovan Maroš Krajči.

Aukcia lístkov pokusne na HC Lev

Špekulantom, ktorí v inzerátoch predávajú vstupenky so stopercentným ziskom a pri štyroch lístkoch si tak môžu prilepšiť aj o 60 až 80 eur, chcú  šéfovia hokejového Slovana klepnúť po prstoch. Maroš Krajči: "Aj kvôli tomu sme sa rozhodli, že v decembri zápas s HC Lev, ktorý bude prvý, tak pokusne urobíme aukciu lístkov."

Tí, ktorý si kúpili už pred sezónou permanentky, sú teda vysmiati... O zvyšných 4500 lístkov totiž záujemci zvedú tvrdý finančný boj. "Ľudia budú mať väčšia šancu, síce možno za väčšie peniaze, ale definitívne vyklikať svoje miesto a svoj lístok," vysvetľuje Maroš Krajči.

Kto dá viac, ten uvidí hokej...

A ako teda bude elektronická aukcia vstupeniek,  o ktorú sa v "amatérskych"  podmienkach pokúšali aj samotní priekupníci, prebiehať? Maroš Krajči: "Ľudia sa nalogujú na stránku Ticketportálu, dostanú sa na daný zápas a uvidia aktuálnu ponuku na dané miesto, ktorá tam bude svietiť. Tú, samozrejme, môžu navýšiť a v prípade, že ich cena bude isté časové obdobie nezmenená - teraz uvažujeme o štyroch hodinách - okamžite bude to miesto zafixované a bude mať 24 hodín na to, aby si ten lístok, s kódom, ktorý dostane, vybral."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

HC Slovan_radosť_Šatan

isifa.com

Súvisiace články