Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Drahé lístky na KHL. Cenu totiž určuje Ovečkin
Zdielať na

Drahé lístky na KHL. Cenu totiž určuje Ovečkin

Ani zdražovanie lístkov na zápasy Slovana Bratislava neodradilo hokejových fanúšikov od účasti na zaujímavom zápase. Nedeľný duel KHL s Ovečkinom je beznádejne vypredaný. Radosť z toho nemá len hokejový klub Slovan, ale aj predajcovia na čiernom trhu. Tí si za jeden lístok pýtajú aj 55 eur.

Chcú až trojnásobok

Po lístkoch na nedeľný zápas s Dynamom Moskva sa len tak zaprášilo. Ako huby po daždi však vyšli predajcovia na čiernom trhu. V sektore, kde lístky bežne stoja 16 eur, je vyvolávacia cena na internete až 55 eur. Predajca si tak pýta vyše trojnásobok nákupnej ceny. "Neteší nás to," povedal Milan Vajda, marketingový riaditeľ klubu.

"My nemáme veľa možností ako klub. Spojíme sa s policajným zborom a minimálne, čo môžeme urobiť, tak sprísnime kontroly pred samotnými zápasmi," hovorí Vajda. Slovanisti minulý rok znižovali ceny lístkov, aby vypredali arénu. Dnes majú presne opačný problém. A to aj napriek tomu, že ceny sú vyššie ako minulý rok.

Cenu určuje Ovečkin

K návštevnosti prispeli nielen slovenskí hokejisti z NHL, ale aj ich ruskí kolegovia ako Ovečkin, či Pavel Dacjuk. Lístky na októbrové zápasy sú tak už vypredané. Situácia najmenej trápi skalných fanúšikov, ktorí tímu dôverovali už pred sezónou a obstarali si permanentky. Tí ďalší si musia lístky zaobstarať pred každým duelom KHL zvlášť. Cenu však v tomto prípade určuje najmä ruská hviezda Alexander Ovečkin.

"Ja som dlhoročný majiteľ permanentky. Samotných členov fanklubu sa to moc nedotýka, lebo absolútna väčšina fanklubu je držiteľom permanentiek. Mali ich za výhodnú cenu," hovorí predseda fanklubu Rastislav Mačica.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články