Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nová posila Slovana. Andrej Sekera absolvoval lekárske testy
Zdielať na

Nová posila Slovana. Andrej Sekera absolvoval lekárske testy

Obranca šablí z Buffala - Andrej Sekera, ktorý bude počas výluky v NHL hrať v bratislavskom Slovane, v pondelok úspešne absolvoval lekárske testy. Svoju premiéru v KHL si tak nová posila belasých vychutná v nedeľu v súboji proti Dynamu Moskva.

Lekárske testy Andreja Sekeru dopadli na výbornú a tak mu nič nebráni v tom, aby si obliekol dres Slovana Bratislava. Pre tento klub sa počas výluky nerozhodol náhodne. Belasí ho oslovili rýchlo a s korektnou ponukou. "To jednanie bolo veľmi korektné, rýchle. Vedeli, čo chcú, ja som vedel, čo chcem a dohodli sme sa veľmi rýchlo. Rozmýšľal som nad inými ruskými klubmi alebo Švajčiarskom. Ale potom som sa rozhodol, že doma je doma a slovenský jazyk je slovenský jazyk," hovorí Sekera.

Lockout neriešim

V drese Slovana bude 26-ročný obranca pôsobiť, až kým sa neskončí výluka v NHL. Kedy sa to stane, to si netrúfa predpovedať. "Ja to beriem ako to je. Tvrdá realita, je lockout a teraz ma zaujíma, že som tu," dodáva Sekera. V nedeľu odohrá Sekera prvý zápas proti moskovskému Dynamu na čele s Alexandrom Ovečkinom.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články