Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skvelá Višňovského premiéra v KHL. Omsku strelil gól
Zdielať na

Skvelá Višňovského premiéra v KHL. Omsku strelil gól

Na ľade síce patrí postavou medzi najmenších, no výkonom pútal Ľubomír Višňovský v sobotu v zápase s Omskom jednoznačne najväčšiu pozornosť. 36-ročný rodák z Topoľčian mal v hľadisku najväčšiu podporu, keď strelil tretí gól tribúny išli doslova vybuchnúť.

"Určite to nebolo ľahké prvý zápas hrať, ale určite si svoje miesto zastal, dal gól. Bol všade, kde mal byť, takže určite veľký prínos pre našu obranu," povedal po vydarenej premiéra Višňovského Šatan. 

Záborský: Treba si na neho dávať pozor

Ľubo svojou obetavou hrou šiel príkladom celému tímu, čo vyzdvihol nielen tréner belasých ale aj súper. Podľa Čadu jeho chuť hrať za Slovan sa v zápase naplno prejavila. "Je rýchly, takže je ťažké ho napádať. Je šikovný, dokáže dať dobrú nahrávku, má tvrdú strelu. treba si na neho dávať vždy pozor..." povedal Tomáš Záborský, ktorý oblieka dres Anatgardu Omsk. 

Fóriky a príhody zo života

Spolu so svojou dvojičkou z obrany Švédom Bumedienom ho tréner Čada využíval najviac, v kabíne je ale obľúbený aj pre niečo iné. "Sú to samé fóriky a príhody zo života, zábava a určite veľká skúsenosť a rozvaha v zadných radoch," tvrdí Ján Tabaček.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články