Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Gibraltár a futsal? Že hlúposť?! Tak si pozrite tento vinkel!
Zdielať na

Gibraltár a futsal? Že hlúposť?! Tak si pozrite tento vinkel!

GIBRALTÁR / Najčerstvejšiu skúsenosť s gibraltárskym futbalom majú hráči Slovana Bratislava, ktorí vyradili tamojšieho trpaslíka College Europa v 1. predkole EL celkovým skóre 9:0. V európskych pohárových súťažiach sú však zainteresovaní nielen futbalisti z Gibraltáru, ale už aj futsalisti. A jeden z nich si teraz vystrieľal svoju chvíľku slávy!

Vo futsalovej obdobe Ligy majstrov najprv rozohrali boje v kvalifikačných skupinách, v ktorých sú zainteresované kluby z nižších poschodí európskeho rebríčka.

Tá ale sadla!

Medzi ne patrí aj gibraltársky Lynx FC, ktorého oporou je istý José Bernal. Ten dosiahol v súboji skupiny D proti fínskemu Sievi hetrik, no na to, aby získal jeho tím čo i len bod, to nestačilo. Prehral totiž 3:8... Jeden z jeho presných zásahov však bol naozaj mimoriadne vydarený a je už hitom vo futsalových kruhoch. Po rozohratí štandardky prihral spoluhráč loptu Bernalovi, a ten ju z prvej ľavačkou trafil vskutku parádne. Bol z toho vinkel ako višitý, hráč súpera stojaci pri vzdialenejšej žrdi mohol byť rád, že tú bombu neschytal do hlavy, inak by si asi výsledok zápasu nepamätal...

UEFA Futsal Cup_Gibraltar

www.fcypa.com