Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Interu sa rozplýva sen o titule. Proti Komárnu potrebuje zabrať!
Zdielať na

Interu sa rozplýva sen o titule. Proti Komárnu potrebuje zabrať!

BRATISLAVA / V prekérnej situácii sa ocitli hráči majstrovského Interu Bratislava, ktorí v semfifinále play-off Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) 2014/2015 po stredajšej domácej prehre zaostávajú v sérii s Komárnom hranej na štyri víťazstvá už 0:2 na zápasy.

Ak v sobotu nezvíťazia v ďalšom meraní síl na juhu Slovenska, budú na pokraji vyradenia a ich sen o majstrovskom hetriku sa ešte viac rozplynie.

"Proti dobrému súperovi sa veľmi ťažko vracia z mínus sedemnásť. Beriem zodpovednosť na seba, pretože zápasy začíname úplne katastrofálne. Budeme makať," prisľúbil po stredajšej domácej prehre 75:78 tréner "žlto-čiernych" Oleg Meleščenko.

Duel v Hant aréne mal dramatické vyvrcholenie, keďže pol minúty pred koncom riadneho hracieho času svietil na tabuli stav 75:75. O víťazstve MBK Com Therm trojkou rozhodol Saša Jankovič. "Bol to ťažký zápas. Priebeh bol podobný ako v sobotu v Komárne. Čakali sme na reakciu Interu a ona prišla. Inter ukázal snahu a znova otočil. Ale opäť bolo vidieť silu nášho mužstva, ktoré sa nevzdáva. Myslím si, že víťazstvo sme si zaslúžili práve vďaka tímovému duchu a tomu, že sa nevzdávame. Iné družstvá by sa možno už zložili a mysleli si, že je po zápase. My nie a vďaka tomu sme zvládli veľmi dôležitý zápas," poznamenal na oficiálnom webe SBL kouč Komárna Miljan Čurovič.

Súvisiace články